Slider

KOÇ BURCU

 KOÇ BURCU


Koç Burcu Sembolü:
Koç başını andırır.Koç burcunun temsil ettiği kaş,göz ve burun bu sembolde göze çarpar.Bu sembol ayrıca bir kıvılcıma ve bir filize de benzer.Yukarı doğru patlak veren bir gücüde sembolize eder.



Koç Burcu ÖZELLİKLERİ: 

Zodyak'ın ilk burcudur.1. sıradadır.Koç burcu sembolünde görünen kıvrık ve sert boynuzlar cesaret ve atılganlığın simgesidir.Öncü burçlardandır .Aktif ,kendini ortaya koyabilen,enerjik ve ilk önce ben karakterinde olan aklına koyduğunu kendi başına yapabilen ,başka insanlara yolaçabilen ışık olabilen kişilerdir.Fakat başlatmak çok hevesli olduğu bir projeyi devam ettirmek konusunda aynı hevesi gösteremeyebilir.Mars gezegeni tarafından yönetilir ve adeta dürüstlüğün sembolüyüm

Koç Burcu 

Dürüst,Cesur,Otoriter,Özgür ve Egosu yüksek kişlerdir.

KOÇ BURCUNUN GÖLGE YANLARI: Koç burcundaki insanlarda “Önce ben” fikri nedeniyle egoist bir yanları olabilir. Etraflarında maymun iştahlı olarak düşünülebilirler bunun nedeni ise başladıkları işi bitirme sıkıntısı yaşayabilirler.

İnatçı ve savaşçıdırlar. Hayatın içinde güçlü bir savaşçı, iyi bir yol arkadaşı, sadık bir eş arıyorsanız bilin ki benim gibi bir Koç sizin için biçilmiş kaftan olabilir. Söylediklerime gerçekten sonuna kadar güvenebilirsiniz. Denemek isterseniz etrafınıza bir göz atın ve beni aramaya başlayın!


YÖNETİCİ GEZEGENİ: Mars

MİZACI : Ateşli

RENGİ: Kırmızı

UĞURLU GÜNÜ: Salı

UĞURLU SAYISI: 1, 9

UĞURLU TAŞI: Akik, yakut,

UĞURLU BİTKİSİ: Itır, hanımeli, pars zambağı

KOÇ BURCU ÜLKELER/ŞEHİRLER: Filistin, İngiltere, Hong Kong, Almanya, Polonya, Suriye, İsrail, Litvanya, Floransa…

NİTELİKLERİ: Eril ve Ekinoks burçtur.Hareketli ve Öncüdür.Doğası Ateli,sıcak ve kurudur. Öfkeye meyilli burçlardandır.

ELEMENTİ: Demir

KOÇ BURCU KADINI: Üretken,çalışkan iTutkulu, cazibeli, sıcak kanlı, hayat doludur , enerjik ve beğenilmekten zevk alır. Sürekli hareket halinde olmak ister. Vefalıdır, sosyal çevresi geniştir, Neşelidir ,hayattan keyif almayı bilir ,arkadaşları tarafından çok sevilir.

KOÇ BURCU ERKEĞİ: Özgüvenli, egosal duyguları yüksektir. Hareketli, enerjiktir. Otoriter ve dik başlıdır. Özgürlüğüne düşkün ve cömert kişilerdir. Yardımseverler ancak kısıtlanmaktan nefret ederler.

Sevgili Koç Burcu insanı kendini daha net tanımak hayattaki yol haritanı edinmek için eğitimlerimize katılabilirsiniz. Eğitimlerimiz Hakkında Bilgi Almak İçin Aşağıdaki Butonlara Tıklayınız





0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

NEW

NEW,both, mystorymag

DON'T MISS

NEW,Nature, Health, Fitness
© Her Hakkı Saklıdır
ile yapılan by Lion Astroloji Akademi