Slider

İKİZLER BURCU

 İKİZLER BURCU


      İKİZLER BURCU SEMBOLU: Roma rakamı II ile gösterilen sembol ile
      dualizmi ön plana çıkarmaktadır.İkiz ruhların birbiriyle konuşması,
      tartışması birbirini anlaması gerekmektedir.







İKİZLER BURCU ÖZELLİKLERİ: Neşeli mizaca sahip ikizler ,değişen şartlara kolaylıkla uyum sağlayabilmesiyle tanınır. Çok eğlenceli, entelektüel karakterlidirler.. Mantıklı olmak önemlidir., anlatılanları çabuk kavrayabilir, aynı anda birkaç işi birden yapabilir, çok yönlüdür. Yönetici gezegeninin Merkür olması sebebiyle iletişimi güçlüdür, konuşkandır.

GÖLGE YANLARI: Kararsızlığı ve yüzeyseldir bu yönüyle eleştirilir. Çok çabuk karar ve fikir değiştirenİkizler’e  insanlar için “iki yüzlülük” yaptığı algılanabilir. Konuşmaya ve iletişim kurmadaki üstün yetenekleri onu dedikoduya itebilir  Heyecanlı ve yerinde duramayan karakteri onun havai ve güvenilmez olduğunu düşündürebilmektedir.

YÖNETİCİ GEZEGENİ:
Merkür

RENGİ: Tüm renkler

UĞURLU GÜNÜ: Çarşamba

UĞURLU SAYISI: 5. 9

UĞURLU TAŞI: Akik

UĞURLU BİTKİSİ: Lavanta, Turmalin, Fındık, Ceviz

ELEMENTİ: Cıva

TAVRI: Dışa Dönük, Etkili ve güzel sözler söyleyen,hafız,kısır,cömert,iyi ruhlu,astronomiye meraklı,namuslu ve saf




İKİZLER BURCU KADINI:  Girdiği ortamlarda neşesi,enerjisi ,hareketli yapısıyla dikkat çeker.Kararsızlığı ,fikir değiştirmesi,sürekli değişen yapısı ile insanlar tarafından tepki alabilir onları kızdırabilir.Seyahatler, yeni yerler görmek,yeni insanlarla tanışmaktan çok keyif alır.Emir alamk ona göre değildir,kısıtlanmaktan hoşlanmaz.İlişkilerinde çok keyifli bir partner olabilir ancak kendiside keyif alacağı kişileri seçmek ister.

İKİZLER BURCU ERKEĞİ: Etkileyici,nazik ve pratik zekasıyla ince esprileriyle dikkat çeker.Değişken yapısı onu anlamayı zorlaştırsada iletişim yetenekleri ile bu açığı kapatabilir.Maddi bağımsızlık isteyen,kendi işini yapmak isteyen özgürlüğüne düşkün ikizler erkeği para idaresinde sıkıntı yaşabilir.İkili ilişkilerinde duygusal hassaslığı olmaması sorunlara neden olmaktadır.

Sevgili İkizler Burcu insanı kendini daha net tanımak hayattaki yol haritanı edinmek için eğitimlerimize katılabilirsiniz. Eğitimlerimiz Hakkında Bilgi Almak İçin Aşağıdaki Butonlara Tıklayınız





0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

NEW

NEW,both, mystorymag

DON'T MISS

NEW,Nature, Health, Fitness
© Her Hakkı Saklıdır
ile yapılan by Lion Astroloji Akademi