Slider

BOĞA BURCU

BOĞA BURCU 



   BOĞA BURCU SEMBOLÜ: Boğanın sembolüne baktığımızda bir
 boğanın yüzü ve boynuzlarını görebiliyoruz.Farklı bir görünüş ise 
 dolunay üzerindeki yarım ay ;buda dişil enerji ve toprakananın 
 yaratıcılığı ve üretkenliğidir.



BOĞA BURCU ÖZELLİKLERİ





ÖZELLİKLERİ: Sabırlı, dayanıklı, güvenilir, sakin, sahiplenici, güzelliğe ve rahatına düşkün insanlardır. Köklülüğü ve eylemsizliği simgeler. Alışkanlıklarına ve düzenine bağlıdır. Sakin ve serinkanlıdır. Kalıcı olduğuna inandığı insan ilişkilerinin içinde olmak ister. Çalışkandır ancak yeni işler başlatmaktansa olan işleri devam ettirmek ve sağlamlaştırmak üzerine çalışır.

GÖLGE YANLARI: Rahatlık ve sakinlik düşkünlüğü bazen kendini tembellik olarak gösterebilir. Boğa’nın gerçekçiliği onun diğer insanlar tarafından “duygusuz” olarak adlandırılmasına sebep olabilir. Ayrıca, inatçılığı ve maddeciliği de Boğa’nın gölge yanlarındandır.

YÖNETİCİ GEZEGENİ: Venüs

MİZACI : Melankolik

RENGİ: Mavi, Lila, pembe

UĞURLU GÜNÜ: Cuma

UĞURLU SAYISI: 4, 6

UĞURLU TAŞI: Zümrüt

UĞURLU BİTKİSİ: Selvi, Menekşe, Gelincik

ELEMENTİ: Bakır

TAVRI: Subjektif,içe dönük.İhmalkar,Tutkulu ,İyi Yargıya sahip ,Mütevazi,Ahmak


BOĞA BURCU KADINI: Boğa burcu en dişil burçtur.Güzelliği, sessiz sakin ve mağrur duruşu ile dikkat çeken boğa burcu kadını gerçekçi ve zaman zamanda otoriterdir. Hırslıdır, isteklerini elde etmek için var gücüyle çalışır. Sadık ve vefalıdır. Soğuk görünümüne rağmen , yumuşak kalplidir. Merhametli ve yardımseverdir, ekonomik olarak güvende hissetmek ister. Evcimendir, evinde huzura çok önem verir.

BOĞA BURCU ERKEĞİ: Sakin görünsede inatçılığı dikkat çeker.Çalışkandır. Düşüncelerinden ve değer yargılarından ödün vermez. Evine bağlı ve uyumludur. Çocuğu olursa, sıcakkanlı bir babadır. Özellikle iş yaşamında disiplinlidir. İlişkilerinde sadık ve fedakardır.

Sevgili Boğa Burcu insanı kendini daha net tanımak hayattaki yol haritanı edinmek için eğitimlerimize katılabilirsiniz. Eğitimlerimiz Hakkında Bilgi Almak İçin Aşağıdaki Butonlara Tıklayınız






0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

NEW

NEW,both, mystorymag

DON'T MISS

NEW,Nature, Health, Fitness
© Her Hakkı Saklıdır
ile yapılan by Lion Astroloji Akademi